Els formatges de Toni Gerez es mariden de solidaritat al nou Celler Perelada

L’acte es va fer al Celler 1923 Wine Bar, amb vint-i-set participants i a benefici de l’entitat We Love Uganda

El maridatge va convertir-se en una festa de solidaritat.

El maridatge va convertir-se en una festa de solidaritat. / CASTELL DE PERELADA

Empordà

Empordà

El Celler 1923 Wine Bar, al restaurant Nou Celler Perelada, va acollir dissabte passat una gran festa per al paladar amb el maridatge solidari de formatges amb el mestre Toni Gerez, cap de sala del restaurant Castell Peralada (amb una estrella Michelin), acompanyat del sommelier Borja Allué qui va descobrir una selecció dels millors vins del celler.

Maridatge solidari al celler de Perealada

Maridatge solidari al celler de Perealada. / Castell de Peralada

L’acte va anar en benefici de l’entitat altempordanesa We Love uganda que va poder donar a conèixer el seu projecte de beques d’educació entre els assistents. El maridatge va comptar amb una participació de 27 persones que van poder degustar divuit formatges i set vins al llarg de les més de dues hores que va durar l’activitat.

En acabar, des del celler es va fer una subhasta de productes molt especials i únics relacionats amb la commemoració dels cent anys de Peralada que va ser un èxit entre els assistents. Des de l’associació s’han mostrat molt satisfets de poder comptar amb el suport del celler Perelada i del mestre Toni Gerez, que ja va oferir l’any passat un primer maridatge solidari per l’entitat: «Actes com aquest ens ajuden moltíssim a continuar garantint l’educació de vint nens i nenes de famílies vulnerables».

Maridatge solidari al celler de Perelada

Maridatge solidari al celler de Perelada. / Castell de Peralada