Un empresari malagueny regalarà un cotxe a Nano, el jove que té dues feines

Federico Beltrán, president de l'empresa malaguenya Famadesa, li ha promès un vehicle

Nano.

Nano. / @NANO.JR.10

Empordà.info

Un empresari de Màlaga ha regalat un cotxe al jove que s'ha convertit en una sensació a les xarxes socials per la seva dedicació a tenir diversos treballs, ajudar la seva família i fer una crida als altres joves per prendre decisions responsables i no decebre els seus pares

Molts mitjans han fet repercussió de la seva història. Un d'ells ha estat Canal Sur, i el programa "Hoy en día" l'ha entrevistat. Ha estat llavors quan per via telefònica ha entrat l'empresari Federico Beltrán, president de l'empresa Famadesa, i li ha dit que li regalava un cotxe. El jove s'ha emocionat fortament i, entre plors, li ha agraït el gest: "Moltíssimes gràcies a tots. Que sapigueu que a mi com que hagis vist els meus vídeos ja em val, no cal que em deixis aquestes coses, de debò".

Gran repercussió per xarxes socials

Recentment, els vídeos d'un jove de 22 anys, resident a Toledo i conegut a TikTok com a NanoJr (tot i que es diu David), es van tornar viral. Aquests vídeos destaquen les seves dues ocupacions, com a repartidor durant el dia i treballant en un restaurant a la nit. Malgrat aquesta càrrega de feina, el jove expressa la seva satisfacció i l'orgull de la seva família pel seu compromís.

Els ingressos que guanya amb aquestes feines li permeten cobrir les despeses de la seva família i fins i tot li van permetre fer un regal especial a la seva mare en el seu últim aniversari. David ve d'una família modesta i treballa incansablement per proporcionar a la seva germana sabatilles i assegurar que les necessitats bàsiques de la seva família estiguin cobertes.

En un toc inspirador, David s'adreça als joves que podrien tenir més facilitats econòmiques i els insta a no malgastar els diners ni abandonar els seus estudis. En lloc d'això, els convida a ser conscients de la fortuna que tenen i a no decebre els seus pares. Esforçar-se per cuidar de la família i treure-la endavant, segons David, és el veritable significat de la vida al carrer.

La història d'aquest jove ha estat àmpliament difosa per mitjans de comunicació com diaris, ràdios i programes de televisió. Durant una entrevista en un d'aquests programes, l'empresari Federico Beltrán, president de l'empresa malaguenya Famadesa, va sorprendre en David amb el regal d'un cotxe. El gest generós va emocionar profundament el jove, que va expressar la seva immensa gratitud.

En resum, aquesta història és un exemple inspirador d'una persona jove que treballa incansablement per ajudar la seva família i fa una crida altres joves a fer el mateix. L'acte de generositat de l'empresari malagueny ha afegit un toc especial a aquesta història motivadora.