Rodolfo Sancho viatja a Tailàndia per estar al costat del seu fill

Rodolfo Sancho, a l'aeroport.

Rodolfo Sancho, a l'aeroport.

Europa Press

La tercera és la bona. O la quarta o la cinquena. Ja hem perdut el compte de les vegades que s’ha dit l’últim mes que l’actor Rodolfo Sancho viatjarà a Tailàndia per visitar el seu fill, Daniel Sancho, autor confés de l’assassinat i esquarterament del cirurgià colombià Edwin Arrieta. Però ara, sí que sí: Europa Press ha enxampat aquest dissabte l’intèrpret a l’aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas per agafar un avió direcció al país del sud-est asiàtic.

Rodolfo Sancho ha arribat a l’aeroport al voltant de les 08.00 hores. Ho ha fet acompanyat de diverses persones, entre elles un dels seus advocats, Marcos García Montes. D’aquesta manera, es posa fi a setmanes d’especulació sobre quan aniria a Tailàndia per ser al costat de Daniel Sancho, com ja ha fet la mare del cuiner, Silvia Bronchano.

L’actriu l’ha anat a visitar cada dia a la presó de l’illa de Koh Samui des que va arribar al país el 17 d’agost. De fet, fins i tot ha lluït un missatge del més significatiu en una de les samarretes que ha vestit.

Amb ulleres de sol i aparentment tranquil, ha confessat que va amb ganes a Tailàndia. «Sí, sí», ha comentat sense donar més detalls. A més, ha agraït a la premsa l’interès pel seu fill i per Silvia Bronchalo. «Gràcies», ha manifestat.

Temes: