Vídeo: Les 10 tendències de cabell curt que no et fallaran

Les 10 tendències de cabell curt que no et fallaran

PI Estudio

La majoria dels pentinats de dona més prometedors per a la pròxima temporada, són talls pensats per a cabells que no superin la clavícula.

Podem trobar tallats de cabells curts des del clàssic "a bol", fins a alguns tan atrevits com el look de Jaime Lee en la catifa dels Oscars. A continuació us mostrarem les 10 tendències per al que resta de 2023.

Tallat de cabells bol. Un clàssic que ens porta de nou als anys 60. Cort sense capes i pèl cap endavant per a persones amb cares estretes i allargades.

Tallat de cabells boxie. La part davantera una mica més llarga perquè tapi les orelles. Estil perfecte si encara no t'atreveixes a portar tot el cap al descobert.

Tallat de cabells Buzzcut. És el tall més atrevit entre aquestes tendències. Perfecte per a combinar-ho amb peces extravagants.

Tallat de cabells French Bob. És molt senzill de mantenir ja que com menys pentinat i més natural millor queda.

Tallat de cabells garçon. És ideal per a tota mena de fisonomies facials, encara que sol quedar millor amb els cabells ondulats o llisos.

Tallat de cabells mixie. També és recomanable per a tot tipus de rostres i cabells.

Tallat de cabells mullet. És una referència clara a les icòniques dels anys 70 - 90, que torna a estar de moda. És un look desenfadat i atrevit.

Tallat de cabells pixie twiggy. Variant del pixie més dels anys seixanta. El serrell lateral és perfecte per a llevar-se uns anys de damunt.

Tallat de cabells pixie. Pixie significa follet o fada. És molt rejovenidor.

Semblança al mullet, encara que porta encara més capes i un serrell desfilat.

TEMES