Shakira i Piqué es creuen pel carrer i deixen aquesta imatge rocambolesca

A les imatges d'Europa Press s'observa el moment amb claredat

Shakira i Piqué es creuen pel carrer i deixen aquesta imatge rocambolesca.

Shakira i Piqué es creuen pel carrer i deixen aquesta imatge rocambolesca. / Europa Press

Julián Moreno

La cobertura mediàtica que viuen Piqué i Shakira està deixant moments per al record. Les càmeres d'Europa Press segueixen mantenint posicions davant del domicili de la parella a Esplugues de Llobregat i capten sovint moments molt curiosos.

Un d'ells ha captat durant el dia d'avui el moment en què els nens es disposaven a anar amb el seu pare. Mentre Piqué esperava amb el cotxe ha aparegut Shakira. La cantant ha arribat al lloc amb el seu germà Tonino, passant per davant de Piqué i ignorant-lo completament mirant a l'endavant amb el cap ben alt.

Un gest que sens dubte agradarà als fans de la colombiana. A les imatges no s'observa Piqué però, per descomptat, ni que volgués podria haver mantingut contacte visual amb la seva exdona.

Després d'aquesta reacció dantesca els nens surten de casa, pugen al cotxe del català i emprenen la seva marxa sense més novetats. Un dia més en aquest culebrot que s'estén al temps i no perd interès mediàtic.

A nivell professional Shakira prepara diversos temes en què s'intueixen més i més indirectes cap al pare dels seus fills. De moment està confirmada una col·laboració amb Manuel Turizo i una altra amb Karol G.