"Las mujeres ya no lloran, las mujeres facturan. Per si algú encara no se n'ha assabentat, Shakira està fent història amb la seva nova cançó en col·laboració de Bizarrap. A més, el polèmic tema està rebentat tots els comptadors: tant de visites com de 

Shakira, que acumula un deute de gairebé 24 milions amb l'Agència Tributària a Espanya per defraudar al fisc, ha vist com el seu patrimoni s'ha multiplicat en qüestió d'hores després de protagonitzar la millor estrena musical llatina de la història.

Shakira: BZRP Music Sessions Vol. 53 va publicar-se el passat 11 de gener i en menys de 24 hores tenia més de 65 milions de reproduccions a YouTube i 20 milions a Spotify. Xifres, sens dubte, de rècord.

Amb aquestes xifres, es calcula que la cantant va facturar més d'un milió i mig d'euros en menys de 24 hores: una quantitat que no para de créixer des del dia en què es va estrenar la cançó.

A més, als beneficis d'aquest tema cal sumar els guanys dels dos anteriors (també vinculats a la separació amb Piqué): Monotonía, el segon tema sobre la polèmica, ja porta 159 milions de reproduccions, i es calcula que amb ell ha ingressat vuit milions d'euros. Respecte al primer single Te felicito ja hauria estat escoltat més de quaranta milions de vegades a cada plataforma i proporcionat 20 milions d'euros a l'artista.