20 de desembre de 2016
20.12.2016
40 Años
40 Años
Figueres

Música jove que salva vides, en un concert a Figueres

Un concert solidari a la Cate recapta 734 euros per l'associació empordanesa Amb les teves mans

22.12.2016 | 11:28
Una imatge de l´actuació

El Concert Jove Solidari celebrat divendres passat a La Cate de Figueres amb les actuacions dels grups locals Vianda, The ­Cuit´s i Somboits, va tenir molt bona acollida. L´actuació va aconseguir recaptar 734,80 euros que aniran destinats directament a tasques de suport i salvament al llarg de les costes greges amb Turquia, on encara actualment segueix el drama humanitari de les persones refugiades de la ­guerra i la misèria.

Música per salvar vides

En un moment del concert, el representant de l´Associació Empordanesa Amb les teves mans va detallar on anirien aquests diners i de la seva equivalència en vides humanes. Moltes vegades famílies senceres i nens creuen aquestes costes veient per primera vegada el mar, sense la més mínima preparació i condicions, per tant, els recursos actuals estan centrats a rescatar aquestes persones i acollir-les amb el mínim de dignitat i humanitat exigibles.

El concert ha estat organitzat per l´Espai Creatiu - Buc d´Assaig de l´Oficina Jove de l´Alt Empordà, que coordina el músic i activista cultural Joanjo Bosk, i també va comptar amb la col·laboració de diferents entitats i institucions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema