Futbol

El Figueres disputa el primer assalt per pujar a Lleida amb Vilatenim a l'horitzó

Els unionistes juguen l'anada de la final del play-off per puar a Tercera RFEF al camp de l'Atlètic Lleida

Una jugada de l'Horta-Figueres de dissabte passat

Una jugada de l'Horta-Figueres de dissabte passat / UEF

Empordà

Empordà

El Figueres disputa, aquest dissabte 8 de juny (16 h), l'anada de la final del play-off per pujar a Tercera RFEF al camp de l'Atlètic Lleida. Els unionistes confien en treure un resultat positiu per arribar amb les màximes garanties al partit de tornada, decisiu, que es disputarà el dissabte 15 de juny a l'Estadi de Vilatenim.

El conjunt de Roger Vidal es presentarà al camp Ramon Farrús lleidatà després d'haver eliminat l'Horta a les semifinals de la promoció (2-1 i 1-1) mentre que els de Xavi Bartolo han arribat a la segona i última ronda després de deixar fora de combat el Vic (1-0 i 0-1). Figueres i Atlètic Lleida ja s'havien vist les cares a la temporada regular de la Lliga Elit amb un triomf per cada equip: 1-0 a Lleida i 1-0 a Vilatenim.

Vidal està pendent de l'evolució dels lesionats Xavi Ferrón, Pau Tubert i Marcel Expósito, mentre que Bartolo tindrà l'absència segura del sancionat Joel Chiné. El partit d'aquest dissabte es podrà seguir en directe a través de La Xarxa de Televisions Locals i al web www.laxarxames.cat.