Futbol

Júlia Vila, de guardiana del 'soccer' a Amos de l'Àrea amb el Figueres

La portera figuerenca amb passat a una universitat dels Estats Units és la menys golejada de l'Alt Empordà a Primera Catalana

La portera Júlia Vila, Amos de l'Àrea de Primera Catalana

La portera Júlia Vila, Amos de l'Àrea de Primera Catalana / LLUÍS RIBERA

Lluís Ribera

Lluís Ribera

La 13a edició dels Premis Amos de l’Àrea, impulsats per l'EMPORDÀ, amb la col·laboració del Consell Esportiu de l'Alt Empordà i la Federació Catalana de Futbol, premiarà els porters i els golejadors més encertats de les 11 categories de futbol territorial amb equips representants de l'Alt Empordà, entre Tercera RFEF i Quarta Catalana masculina, i entre Primera Catalana i Amateur Futbol-7 femenina. Enguany també s'hi inclourà el futbol sala femení i masculí de Primera i de Segona Catalana. La gala d'entrega dels guardons tindrà lloc a finals de juny Figueres, en una data encara per concretar.

A Primera Catalana, Júlia Vila, del Figueres, s'endurà el trofeu Amos de l'Àrea com a portera altempordanesa menys golejada. Per optar al guardó s'han d'haver jugat el 50% dels partits, una condició que sí que compleix Vila, a diferència de la seva companya a sota els pals Fatu Balde, guanyadora de l'edició anterior. La portera de Figueres, de 22 anys, té passat al planter del Cabanes i la temporada anterior va jugar a una universitat dels Estats Units. Vila va deixar el soccer l'estiu passat per emprendre una nova aventura sota les ordres de Quim Cruset.