Futbol

Barbara Pietryka, gol amb accent polonès per al Camallera i tercer Amos de l'Àrea seguit

La davantera camallerenca de 37 anys ha marcat 33 gols a la categoria Amateur Futbol-7

La golejadora Barbara Pietryka, Amos de l'Àrea d'Amateur Futbol-7

La golejadora Barbara Pietryka, Amos de l'Àrea d'Amateur Futbol-7 / LLUIS RIBERA

Lluís Ribera

Lluís Ribera

La 13a edició dels Premis Amos de l’Àrea, impulsats per l'EMPORDÀ, amb la col·laboració del Consell Esportiu de l'Alt Empordà i la Federació Catalana de Futbol, premiarà els porters i els golejadors més encertats de les 11 categories de futbol territorial amb equips representants de l'Alt Empordà, entre Tercera RFEF i Quarta Catalana masculina, i entre Primera Catalana i Amateur Futbol-7 femenina. Enguany també s'hi inclourà el futbol sala femení i masculí de Primera i de Segona Catalana. La gala d'entrega dels guardons tindrà lloc a finals de juny Figueres, en una data encara per concretar.

En categoria Amateur Futbol-7, Barbara Pietryka ha tornat a demostrar el seu potencial golejador amb el Camallera. La davantera polonesa ha marcat 33 gols, el seu rècord personal i que supera els registres de les últimes dues temporades que ja li van valdre aixecar el trofeu Amos de l'Àrea (32 gols a la temporada 2021/22 i 30 a la 2022/23).

Barbara, de 37 anys i resident actualment a Llampaies, va començar a jugar a futbol al seu país natal, però només entrenant, sense arribar a competir, i enguany ha complert la seva cinquena temporada al Camallera.