Les curses de la Marató d’Empúries, a l'Escala, tindran recorreguts d'entre 5 i 42 km

Aquest cap de setmana se celebra la 19a edició de l’esdeveniment escalenc, amb quatre proves, una cursa infantil i la Fira del Corredor

Una imatge d’una de les curses de la Marató d’Empúries de l’any passat. | EMPORDÀ

Una imatge d’una de les curses de la Marató d’Empúries de l’any passat. | EMPORDÀ / redacció. l’escala

Empordà

Empordà

Aquest cap de setmana l’Escala acollirà la 19a edició de la Marató d’Empúries. El dissabte 27 l’esdeveniment escalfarà motors amb les curses infantils (16 h), d’entre 400 i 2.000 metres per a nens d’entre 3 i 12 anys; i el circuit de 5 km (17 h). I, el diumenge dia 28, serà el plat fort, a partir de les 8.30 h del matí: la marató, de 42 km; la mitja marató, de 21 km, i la cursa de 10 km.

El recorregut serà igual que l’any passat, en terreny urbà, aprofitant al màxim la façana litoral de l’Escala, des de la costa d’Empúries fins al port. L’any passat, en totes les proves hi van prendre part 1.600 participants.

Inscripcions entre 5 i 30 euros

El Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries serà el punt de sortida i d’arribada de totes les proves. Les inscripcions, que van dels 5 als 30 €, ja només es poden fer presencials, aquest dissabte al pavelló d’11 a 13 h i de 16 a 20 h. En el complex, també hi haurà la Fira del Corredor i es podran recollir els dorsals.

La Marató d’Empúries és organitzada per l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de l’Escala amb el suport de la Federació Catalana d’Atletisme.

TEMES