Navata, Maçanet de Cabrenys, Garrigàs i Sant Pere Pescador acullen curses aquest diumenge

La prova de Navata i de Maçanet de Cabrenys serà ciclista i la de Garrigàs i la de Sant Pere a peu

Una imatge de la cursa de Garrigàs de l'any passat

Una imatge de la cursa de Garrigàs de l'any passat

Empordà

Empordà

Navata, Maçanet de Cabrenys, Garrigàs i Sant Pere Pescador acullen, aquest diumenge 14 d'abril, tres curses. A Navata (8.30 h) se celebrarà la primera edició de la cursa ciclista Penjamarrans, organitzada per l’Ajuntament. Constarà de quatre recorreguts per a bicicletes de BTT i de gravel: 24 km (370 m+), 35 km (550 m+), 40 km (830 m+) i 90 km (2.000 m+). Els beneficis es destinaran a la Fundació Oncolliga. 

A Maçanet de Cabrenys, els corredors internacionals Morgane Charre, Nathan Secondi, Alex Secondi i Yound Deniaud encapçalen el cartell de la 13a edició de l’Enduro Salines de Maçanet de Cabrenys, que tindrà lloc de 8 a 13.30 h i que serà puntuable per a la Copa Catalana d’Enduro BTT. El Club Esportiu Tramuntana X-Trem i MasdhProduccions, els organitzadors, preveuen reunir uns 200 participants. La cursa tindrà un recorregut de 31 quilòmetres i uns 1.400 metres de desnivell positiu

A Garrigàs tindrà lloc la cinquena edició de la Marxa del Garrí (9 h). La cursa a peu tindrà dos recorreguts: de 7 km, que es pot fer caminant, i de 13 km, que es pot fer corrent o caminant. El preu de les inscripcions va entre els 8 i els 12 euros i es poden fer al web www.curses.cat.

I, el Parc del Riu, serà el punt d’inici (9 h) de la 36a edició de la Marxa de Sant Pere Pescador. La clàssica prova santperenca tindrà recorreguts de 6 i de 10 km que es poden fer corrent o caminant. El preu de les inscripcions oscil·la entre els 5 i els 10 euros i es poden fer a www.curses.cat.

TEMES

503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 711036908


Varnish cache server