Barça, Andorra i Atlètic de Madrid es coronen en el MIC a Vilatenim davant 5.000 espectadors

El complex figuerenc ha acollit tres finals del torneig de la categoria U12 aleví, U13 infantil i U15 cadet

Reial Madrid, Milan i Vila-real han estat els equips sotscampions a terres altempordaneses

El Barça U12 aleví celebrant el títol a la gespa de l'Estadi de Vilatenim

El Barça U12 aleví celebrant el títol a la gespa de l'Estadi de Vilatenim / DAVID SUBIRANA/MIC

Lluís Ribera

Lluís Ribera

El Barça (U12 aleví), l'Andorra (U13 infantil) i Atlètic de Madrid (U15 cadet) han estat els campions de les tres finals del 22è torneig internacional de futbol base MICFootball que s’han celebrat aquest dissabte a la tarda-vespre a l’Estadi de Vilatenim, de Figueres. El complex empordanès ha presentat una molt bona entrada, amb prop de 5.000 espectadors a la grades tot i la lleugera tramuntana.

A les finals, els blaugranes han superat el Reial Madrid a la tanda de penals després del 2-2 en el marcador. Els andorrans han vençut el Milan italià (0-2), i els matalassers han batut el Vila-real (1-0) en la lluita pel títol. 

A l’entrega dels premis hi han assistit Jordi Masquef, alcalde de Figueres i diputat d’Esports de la Diputació de Girona; Anna Julià, representant Territorial de l'Esport de la Generalitat de Catalunya a Girona; Nico Molins, director de MICSports; Pere Montserrat, regidor d’Esports de Figueres i Carles Mallart, directiu de la Federació Catalana de Futbol, entre d’altres. 

El MICFootball tancarà l’edició d’enguany demà diumenge al matí a Palamós -que aquesta tarda ha acollit quatre finals- amb les últimes tres finals de la competició. L’Alt Empordà ha acollit una quarta part de l’esdeveniment aquesta setmana, entre dimecres i dissabte, amb 250 partits en 9 seus: Figueres (Estadi de Vilatenim, Marca de l'Ham i Estadi Albert Gurt), l’Escala, la Jonquera, Llançà, Castelló d’Empúries (Camp del centre i Aeròdrom d'Empuriabrava), Roses (Mas Oliva i La Vinyassa), Sant Pere Pescador, Bàscara i, la novetat local d’enguany, Vilamalla. En l’àmbit general, el MIC d’aquest any, de rècord, ha acollit 1.012 partits, 412 equips i més de 8.000 jugadors en 40 seus de les comarques gironines.