Futbol base

Manchester United-Figueres i Athletic-Sant Pere Pescador a la fase final del MIC

Un total d'11 equips de l'Alt Empordà del Figueres, L'Escala, Sant Pere Pescador, Esplais, Bàscara i Peralada superen la fase de grups del 22è torneig internacional de futbol base

Una jugada del Figueres-Liverpool U16 d'ahir a Vilatenim

Una jugada del Figueres-Liverpool U16 d'ahir a Vilatenim / ALBERT GELI/MICFOOTBALL

Lluís Ribera

Lluís Ribera

Un total d'11 equips de l'Alt Empordà han superat la fase de grups de la 22a edició del torneig internacional de futbol base MICFootball (MIC - Mediterranean International Cup) i aquest divendres 29 de març iniciaran la fase final amb la intenció de seguir avançant. Les finals es jugaran el dissabte a la tarda a Figueres i a Palamós, i el diumenge al matí a Palamós. El Figueres, amb els cinc equips en competició, L'Escala, amb dos, i el Sant Pere Pescador, Bàscara, Esplais i Peralada, amb un, han classificat conjunts per a la següent fase.

Els primers partits de la fase final es jugaran aquest divendres al matí. Un dels duels més cridaners és a la categoria U18 juvenil, on el Sant Pere Pescador jugarà els setzens de final contra l'Athletic de Bilbao, aquest divendres (10 h) a Quart.

En U16 cadets, als trenta-dosens de final el Figueres s'enfrontarà al Susa Vienna (9 h, a Vidreres). En U15 cadets, a setzens de final el Bàscara jugarà contra el Kaptiva Sports (9 h, a Castelló d'Empúries) i l'Esplais contra el Mollet (9 h, a Roses), mentre que el Figueres s'ha classificat directament per vuitens de final, on s'enfrontarà (12 h, a Vilatenim) al vencedor del Plaza Amadou-Louisiana.

En U14 alevins, el Figueres s'enfrontarà al Mercantil (10 h, a Castell d'Aro) als setzens de final. En U13, L'Escala es veurà les cares, als setzens de final, al VSJB (9 h, a l'estadi Albert Gurt de Figueres), i el Figueres jugarà contra l'Sparvagen (10 h a l'Escala).

En U12 A alevins, a vuitens de final el Figueres jugarà un dels altres duels inimaginables ja que rebrà el Manchester United a les 11 h a Torroella de Montgrí. En U12 B alevins, a setzens de final l'Escala s'enfrontarà a l'Efficiency Academy (9 h, a Sant Antoni de Calonge) i el Peralada al Martorell (10 a Sant Antoni de Calonge).

Una jugada de l'Escala-Besalú U12 B d'aquest dijous

Una jugada de l'Escala-Besalú U12 B d'aquest dijous / RUBEN GARCIA/MIC

Amb 19 equips de 13 clubs

Els equips que no s'han classificat per a la fase final disputaran la fase de consolació. L'Alt Empordà està jugant el MIC amb 19 equips de 13 clubs en diferents categories de futbol base: Figueres (U16, U15, U14, U13 i U12 A), Peralada (U14 i U12 B), L'Escala (U13 i U12 B) , Llançà (U15), Sant Pere Pescador (U18), La Jonquera (U15), Empuriabrava-Castelló (U13), Esplais (U15), Roses City (U16), AE Roses (U13), Base Roses (U13), Bàscara (U15) i Vilamalla (U12 A).