Futbol

L'Escala es retroba amb la victòria i continua somiant amb la promoció d'ascens

Els anxovers remunten a la segona meitat al camp de la Grama (1-2) i sumen tres punts per recuperar-se de l'ensopegada de la setmana passada

La plantilla de l'Escala, celebrant la victòria contra la Grama.

La plantilla de l'Escala, celebrant la victòria contra la Grama. / FC L'ESCALA

Roger Illa

Roger Illa

L'Escala va començar la temporada de forma erràtica, però ja fa mesos que és un equip del tot fiable a la Tercera RFEF. La setmana passada va perdre a casa, de manera inesperada, contra la Pobla de Mafumet. I no hi havia millor manera de recuperar-se de l'ensopegada que vencent a domicili i fent-ho gràcies a una remuntada a la segona meitat. Aquest diumenge al migdia l'equip d'Aday Benítez s'ha endut els tres punts del Municipal de Santa Coloma de Gramenet i s'ha reenganxat a les places de play-off, que es troben ara més a prop que mai.

Els costaners han hagut de suar per guanyar al camp d'una Grama que s'ha avançat al marcador passada la mitja hora de partit. El gol de Daniel Palomeque (33') ha obert la llauna i ha obligat els visitants a reaccionar a la segona part. I així ha estat: l'Escala ha sortit dels vestidors amb la remuntada entre cella i cella i en menys de vint minuts ja s'ha aconseguit posar per davant. Ho ha fet gràcies als gols de Pime (57'), primer, i de Xavi Aparicio (65'), després.

Gràcies a la victòria d'aquest diumenge, l'Escala s'ha col·locat en setena posició amb 36 punts, a l'espera del que fagin aquesta tarda el Peralada i la Montanyesa. Els d'Aday empaten a punts amb el Reus, l'equip que marca l'accés a la promoció d'ascens. Tres punts, així doncs, que reenganxen per complet a l'Escala amb un objectiu, el de l'ascens, que pocs podien esperar abans d'iniciar la temporada de debut a Tercera Federació. La setmana que ve (dissabte a les 5 de la tarda) l'equip buscarà repetir victòria a casa contra el Sant Cristòfol, quart per la cua.