Futbol

La Jonquera refà l’equip amb quatre fitxatges de cop

El conjunt fronterer fitxa Ribeiro, Vinicius, Blanco i Comas després dels adeus de Borràs, Sastre i Curiel al Roses

Ribeiro, Vinicius, Angel i Comas, nous fitxatges de la Jonquera

Ribeiro, Vinicius, Angel i Comas, nous fitxatges de la Jonquera / UELJ

Lluís Ribera

Lluís Ribera

La Jonquera, novè classificat de Segona Catalana, ha compensat la plantilla després de les marxes de Guillem Sastre, Aleix Curiel i Marc Borràs al Roses en aquest mercat d’hivern. El conjunt que entrena Arnau Liesa, que mira de reüll les places d’ascens a Primera Catalana, s’ha reforçat els darrers dies amb els fitxatges d’Eduardo Ribeiro, Vinicius Dos Santos i Angel Blanco, que estaven sense equip, i d’Aleix Comas (Roses City).

La Jonquera ja havia perdut el davanter Nico Ortega (Vilamalla) i la setmana passada també va anunciar l’adeu de Pau Aguiló, que es pren un descans després d’un període marcat per les lesions.

Jugadors de banda

Eduardo Ribeiro és un jugador de banda que la temporada passada va militar al Marca de l’Ham, a Segona Catalana, i que s’havia format al planter del Figueres i del Peralada. Vinicius Dos Santos és extrem, té passat al Vera Cruz del Brasil i ja ha marcat dos gols en tres partits.

Angel Blanco és el fitxatge més conegut, ja que va arribar a jugar a Tercera Divisió amb el Figueres al costat de Pau Baró, amb qui es retroba. Té passat al Palamós i el curs passat el va acabar al Llançà, de Tercera Catalana. D’aquesta categoria prové Aleix Comas, jugador de banda fitxat del Roses City i que inicia una segona etapa a Les Forques.