El Portbou, tercer canvi d’entrenador de Tercera Catalana

Miquel Macau deixa l’equip en setè lloc i la plaça la compartiran Sebastián Aliseda i Joni González

Una jugada de l’Agullana-Portbou (3-1) de diumenge. | JOSEP RIBAS

Una jugada de l’Agullana-Portbou (3-1) de diumenge. | JOSEP RIBAS / ll.r. portbou

Lluís Ribera

Lluís Ribera

Tot i estar situat en una còmoda setena posició de Tercera Catalana el Portbou ha canviat l’entrenador. Miquel Macau, que havia arribat al club a l’estiu passat, ha deixat la seva posició a dos homes de club: Sebastián Aliseda i l’alhora porter Joni González. Els fronterers havien encadenat tres derrotes consecutives i el diumenge passat, ja sense Macau, va encadenar la quarta al camp d’un Agullana (3-1) que no guanyava des del desembre.

Aquest és el tercer canvi d’entrenador que hi ha a la lliga aquesta temporada: a l’octubre Toni Murillo va ocupar el lloc de Chavito al Viladamat i, al desembre, Francesc Moñino va ser l’escollit al Llançà per agafar la plaça d’Ivan Vargas.

Deixen escapar el líder

A la resta de la jornada, el duel més destacat entre el Roses City i el Sant Pere Pescador va acabar amb empat sense gols. Aquest resultat permet al líder Sauleda obrir un forat de tres punts al capdavant amb els santperencs després de golejar sense miraments el cuer, el Viladamat (9-1). Els rosincs, per la seva part, veuen com el lideratge s’allunya a fins a set punts de distància.