Pas enrere de la Jonquera per l'ascens i de l'Empuriabrava i del Marca de l'Ham per salvar-se

Derrota de la Jonquera a Vidreres (3-2) i del Marca de l'Ham davant el Quart (1-3) i empat de l'Empuriabrva-Castelló contra el Tordera (1-1)

Edgar Almendros s'ha retrobat amb el gol a la Jonquera

Edgar Almendros s'ha retrobat amb el gol a la Jonquera / JOSEP RIBAS

Empordà

Empordà

A Segona Catalana, La Jonquera va perdre al camp de l'Sporting Vidrerenca (3-2) i surt del play-off d'ascens a Primera Catalana. A la zona baixa, l'Empuriabrava-Castelló i el Marca de l'Ham tenen cada cop les opcions de permanència més complicades. Tot i revifar tímidament a inicis de febrer, la realitat és que tenen la salvació a 11 i a 13 punts de distància, respectivament, després de punxa contra rivals directes: empat dels castellonins amb el Tordera (1-1), que era el cuer, i derrota figuerenca contra el Quart (1-3) davant el rival que marcava la permanència i que l'envia a la cua.

Debut de Vinicius

La Jonquera és sisè, a tres punts de la promoció, després de caure a Vidreres un partit que perdia 3-0 al minut 58. Edgar Almendros, que es retrobava amb el gol, i el nouvingut Vinicius Dos Santos van retallar distàncies a la recta final pels d'Arnau Liesa, però va ser massa tard.

L'Empuriabrava-Castelló de Gabri Maragall ha salvat un punt amb un gol de Pol Compte a la represa i s'ha quedat amb nou a la recta final per les expulsions de Marc Carreras i Dani Calderón. El Marca de l'Ham de Guachi sempre ha anat a remolc en el marcador i el gol de l'honor l'ha notat Muhamadou Konateh.