El Fricafor FS Vilafant es proclama sotscampió de la Copa Girona en l'any del debut

Les vilafantenques cauen a la final contra el Riudellots, d'una categoria superior, després d'haver sorprès el Sant Julià de Ramis a les semifinals

El FS Vilafant va donar la cara a la Copa Girona

El FS Vilafant va donar la cara a la Copa Girona

Empordà

Empordà

Arribar i gairebé moldre. El primer equip femení del Fricafor Futbol Sala Vilafant, creat aquesta temporada, va estar a punt d'aixecar el títol de campió de la Copa Girona, el diumenge passat, a Malgrat de Mar. Tot i plantar cara, les noies que entrena Mireia Baró i Leandro Madureira van perdre el duel decisiu contra el Riudellots (4-0), un equip que a la lliga competeix a una categoria més, Primera Catalana. Amb 2-0 en el marcador les altempordaneses van tenir ocasions per entrar en el partit, però al final les gironines van imposar la seva condició.

El Vilafant es va plantar a la final després d'haver sorprès, el dia abans, el Sant Julià de Ramis, en el mateix escenari, ja que Malgrat era la seu de la Final Four. En aquest cas, les vilafantenques sí que van poder tombar un equip de categoria més gràcies a l'encert des del punt de penal en un enfrontament que havia acabat 2-2. Abans de lluitar pel títol a la Final Four, el Vilafant havia eliminat l’Inter Malgrat i el Lloret 2015.

Ara, l'equip ja es pot centrar únicament en la lliga, on ocupa el setè lloc de Segona Catalana i que reprendrà aquest dissabte (15.45 h) a Tossa de Mar.