El Fricafor Vilafant vol donar «la sorpresa» a les semifinals de la Copa Girona

Les vilafantenques juguen contra el Sant Julià de Ramis, d’una categoria superior, a la Final Four de Malgrat de Mar

Leandro Madureira, tècnic del Vilafant

Leandro Madureira, tècnic del Vilafant / IVAN YERPES

Lluís Ribera

Lluís Ribera

El primer equip femení del Fricafor Futbol Sala Vilafant disputarà, aquest dissabte (14 h) a Malgrat de Mar, les semifinals de la Copa Girona contra el Sant Julià de Ramis. Les noies de Mireia Baró i Leandro Madureira s’enfrontaran a un rival de categoria superior, Primera Catalana, i en cas de vèncer-lo l’endemà diumenge (16.30 h), a Malgrat mateix, que és seu de la Final Four, disputarien la final contra el guanyador del Girona-Riudellots.

Madureira explica que «la Copa Girona ha estat sempre un objectiu del club». Pel camí, les vilafantenques han eliminat l’Inter Malgrat i el Lloret 2015: «Nosaltres, ja hem guanyat i, ara, enfrontar-nos a un rival de lliga superior i lluitar pel títol ja és un èxit. L’afrontem amb il·lusió i amb ganes de donar la sorpresa».

Abans de jugar la Copa, a la lliga de Segona Catalana el Vilafant va igualar (1-1) contra l’Inter Malgrat amb gol d’Aroa i són setenes. I, l’equip A masculí del Vilafant, es va desfer del Joves de Vidreres (1-5) amb gols d’Eric Jacobs (2), David, Arnau i Aleix i són tercers de Primera Catalana.