La Jonquera sorprèn el líder i el Marca de l’Ham i l’Empuriabrava-Castelló s’aboquen a l’abisme

Victòria fronterera al camp del Juventus de Lloret (0-1) i derrotes dels figuerencs i dels castellonins contra el Bellcaire (1-2) i el Vidrerenca (4-0)

Eufòria a la Jonquera després de tombar el líder

Eufòria a la Jonquera després de tombar el líder / UELJ

Lluís Ribera

Lluís Ribera

La Jonquera ha batut el líder de Segona Catalana, el Juventus de Lloret (0-1), mentre que el Marca de l’Ham ha perdut contra el Bellcaire (1-2) i l’Empuriabrava-Castelló ha estat golejat per l’Sporting Vidrerenca (4-0).

Els fronterers s’han reenganxat en la lluita per promocionar a Primera Catalana, i qui sap si amb opcions d’atrapar el primer lloc, després del triomf transcendental al camp dels bianconeros de Lloret. Un solitari gol del killer Edgar Almendros, que ja en duu 8, al minut 59 ha permès als d’Arnau Liesa donar la sorpresa. Ara, la Jonquera segueix cinquè, amb el play-off a tres punts i el lideratge -ascens directe- a set.

Camí de Tercera Catalana

Els figuerencs i els castellonins continuen complicant-se la vida, amb només una victòria en tota la temporada i situats al penúltim i últim lloc de la categoria. El Marca de l’Ham va perdre un duel directe amb el Bellcaire, que es va situar 0-2 i en què Alberto Jiménez ha retallat distàncies. L’Empuriabrava-Castelló, amb quatre baixes per sanció (Pol Compte, Marc Carreras, Calderón i Mohamed), va tenir poques opcions de puntuar a Vidreres i el partit va quedar mig sentenciat al descans amb 2-0. La permanència, la tenen a 9 i 10 punts, respectivament.

Duel comarcal a Figueres

A la propera jornada hi haurà duel altempordanès entre el Marca de l’Ham i la Jonquera, aquest diumenge (16 h) a Figueres. El mateix dia, l’Empuriabrava-Castelló iniciarà la segona volta a Torroella de Montgrí (16.30 h).