Martina Fernández suma el primer títol de la temporada amb el Barça

L'ordienca va disputar la segona part de la golejada a la final contra el Llevant Les Planes (7-0)

Martina amb el trofeu de la Supercopa. | INSTAGRAM

Roger Illa

Roger Illa

Està sent l'any de la consagració de Martina Fernández amb el primer equip del Barça. La futbolista d'Ordis no tan sols està comptant amb més minuts que mai tot aprofitant les lesions a la posició de central, sinó que ja comença a sumar títols a les seves vitrines. Aquest dissabte va ser el torn de la Supercopa d'Espanya, que el Barça va guanyar amb comoditat contra un inferior Llevant Les Planes.

Les blaugrana van vèncer per 7 a 0, amb tres gols de Graham Hansen, i Martina va disputar tota la segona meitat després de substituir Irene Paredes. Fernández també havia comptat amb minuts a les semifinals contra el Reial Madrid. Tot i entrar amb el partit ja resolt, la central va sumar una nova porteria a zero.

El següent compromís blaugrana és el dijous vinent, contra l'Eintracht de Frankfurt a la Champions. Martina podria sumar minuts en una competició on està comptant amb oportunitats i fins i tot ha pogut marcar.