El llançanenc Arnau Fàbrega evita que el Barça golegi el Barbastre a la Copa del Rei

Els blaugranes han avançat de ronda amb un triomf 2-3 on el porter altempordanès no ha pogut fer res en els gols de Fermín, Raphina i Lewandowski 

BARBASTRO / FC BARCELONA

BARBASTRO / FC BARCELONA / EFE

Lluís Ribera

Lluís Ribera

El Barça ha superat aquest diumenge a la nit el Barbastre (2-3) en els setzens de final de la Copa del Rei, disputat a partit únic al camp dels d'Osca. La porteria del conjunt aragonès, de quarta categoria (Segona RFEF), ha estat defensada amb molta seguretat pel llançanenc Arnau Fàbrega, que no ha pogut fer res en els gols del Barça. El jugador altempordanès de 23 anys ha evitat que l'equip de Xavi Hernández guanyés per més gols.

A la primera part, ha tingut aturades de mèrit, amb una bona sortida davant Ferran Torres i interceptant rematades de Raphina i Joao Felix. En el 0-1, obra de Fermín (18'), Arnau no ha pogut fer res, ja que el jove migcampista ha rematat a pocs metres de la porteria sense oposició.

Rafinha, superant Arnau en el segon gol del Barça.

Rafinha, superant Arnau en el segon gol del Barça. / efe

A la represa, l'ex de l'Olot i planter de Las Palmas, Granada, Girona, Espanyol, Figueres i Llançà ha vist com Raphina rematava al segon pal tot sol i situava el 0-2 (50'). El Barbastre ha escurçat distàncies mitjançant De Mesa (60') i Arnau ha mantingut viu al seu equip fins a poc pel final, amb aturades en accions de Joao Felix, Kounde, Ferran Torres i Lewandowski. En el 87', però, el davanter polonès ha sentenciat el partit en transformar un penal, enganyant Arnau, que ha tingut temps d'evitar l'1-4 davant Vitor Roque. Al descompte, el Barbastre ha anotat el 2-3 definitiu amb un penal de Marc.