6 curses per acabar l'any corrent a l'Alt Empordà

Entre dissabte i Cap d’Any hi haurà curses populars a Agullana, Portbou, la Jonquera, l’Escala, Terrades, Saus-Camallera-Llampaies, Cadaqués, Fortià, Maçanet de Cabrenys, Navata i Bàscara

Lluís Ribera

Lluís Ribera

Al darrer dia de l’any hi ha sis curses de Sant Silvestre o dels Nassos a l'Alt Empordà. La més matinera serà a Saus, Camallera i Llampaies. Començarà a les 9 del matí al pavelló camallerenc i tindrà recorreguts de 10 i de 6 km. Els beneficis es destinaran a La Marató de TV3.

La 18a cursa de Cadaqués s’iniciarà a les 11 h al centre del poble, amb un circuit de 10 km. A dos quarts d’una començaran les proves infantils d’entre 400 i 800 metres per a nens de fins a 13 anys.

A Fortià, a les 4 de la tarda, el recorregut serà de 4,5 km. La cursa més patxanguera de l’Empordà es pot fer corrent, caminant i amb bicicleta. Una hora més tard començarà la prova de Maçanet de Cabrenys, amb un circuit de 5 km dissenyat pel Club Excursionista Maçanetenc.

Les dues últimes curses seran a les 6 de la tarda. La de Navata tindrà dos recorreguts, de 2,5 i de 5 km, i els beneficis es destinaran a l’Associació Albert Sidrach. La de Bàscara comptarà amb un circuit de 2,5 km (es poden fer les voltes que es vulguin) i per inscriure’s cal portar una bossa d’aliments o productes d’higiene que es donaran a Càritas.

TEMES