L'Agullana es queda a pocs segons de retallar distàncies contra el líder Sauleda

Els agullanencs continuen segons, a quatre punts dels palafrugellencs, després de deixar-se empatar (2-2) en el darrer instant

L'Agullana segueix segon

L'Agullana segueix segon / JOSEP RIBAS

Lluís Ribera

A Tercera Catalana, el gran duel de la jornada entre el Sauleda, líder, i l'Agullana, segon classificat a quatre punts, va acabar amb taules (2-2). Els nois de Narcís Barquero, però, no van poder donar el punt per bo ja que anaven guanyant 1-2 fins el darrer minut. En l'última jugada de l'enfrontament, en el 111' el local Alvaro Junior va establir l'empat en el Gregal de Palafrugell i l'àrbitre va xiular el final. Abans, el central Josue Galán i l'omnipresent Arnau Garcia havien capgirat l'1-0 inicial dels baixempordanesos.

Amb aquest empat tot segueix igual i tots dos conjunts mantenen la imbatibilitat. Aquest resultat el va desaprofitar el Roses City, tercer classificat, que va caure amb estrèpit al camp de la Punxa de Palafrugell (4-0) i ara té el líder a sis punts. El proper partit dels d'Enzo Galli serà, precisament, contra el Sauleda, en el retorn de la competició, el dissabte 16 de desembre (19.30 h) al camp de Mas Oliva de Roses.

Qui comença a olorar la zona alta és el Sant Pere Pescador, que sense fer soroll s'ha situat en quarta posició. Els de Jordi Vilà "Trona" van encadenar, contra l'Alt Empordà de Peralada (2-1), la cinquena victòria en els últims sis partits. Mounir Belkfir va decantar la balança pels groc-i-negre amb un gol a l'últim minut. En aquest partit va debutar el porter veterà Ruben Roca, donat d'alta per la baixa per sanció del porter Papa Dambally.

El Roses B deixa la cua

A la part baixa, el Llançà, encara a l'espera de tancar un nou entrenador, va remuntar al final a l'Empuriabrava-Castelló B (2-1) precisament amb un gol del seu extècnic, Ivan Vargas, que ha canviat la banqueta per la gespa. El filial castelloní passar a ser el nou cuer per la victòria balsàmica del Roses B (1-3) al camp d'un Viladamat a qui col·loca en penúltim lloc.