Triomf agònic de l’Agullana abans d’intentar collar el líder Sauleda

Els alberencs són segons després de remuntar en els últims segons i dissabte visiten Palafrugell

L'Agullana és segon a quatre punts del líder

L'Agullana és segon a quatre punts del líder / JOSEP RIBAS

LL. R.

El camp de la Sauleda, de Palafrugell, acull aquest dissabte 2 de desembre (16 h) el gran partit de la jornada entre el conjunt baixempordanès, líder de Tercera Catalana, i l’Agullana, segon classificat amb quatre punts menys. Els nois que entrena Narcís Barquero es presentaran al Josep Pla i Arbonés amb la moral pels núvols: van vèncer la Punxa, el diumenge (2-1), en un partit que anava perdent al minut 89. Rabie i Arnau Garcia van capgirar el resultat en els darrers segons i que permetia a l’Agullana seguir imbatut, igual que el Sauleda.

Els alberencs van prendre la segona plaça al Roses City, que va punxa contra el Pals (2-2) amb els gols de Xavi Fages (48’) i Dani Bosch (72’). L’enratxat Portbou va allargar la dinàmica positiva contra el Viladamat (3-0) mitjançant les dianes de Torque, per partida doble (25’ i 74’) i de Gabri Moreno (44’) i el Base Roses es va retrobar amb el triomf a Bàscara (0-2) gràcies a l’encert de Sasha (56’) i del pitxitxi Ilyass Ben Abdel (62’).

Canvi de cuer

A la zona baixa, el filial de l'Empuriabrava-Castelló deixa la cua de la classificació després de vèncer l'Alt Empordà de Peralada (2-1) amb gols de Joel i Pibe. Ara, l'últim lloc és per al Roses B, que va tornar a perdre, contra el líder, Sauleda (1-3). El Llançà va perdre a Monells (2-0) i el Sant Pere Pescador va acabar guanyant el Mont-ras (4-2) amb inferioritat numèrica en un partit que va acabar minuts abans després de dues expulsions dels visitants.