El Peralada torna al seu hàbitat i Aday s'estrena a casa amb l'Escala

Els peraladencs reben el Sant Cristòfol i els escalencs l'Hospitalet en la jornada de Tercera RFEF

Gelmà reapareix en el Peralada

Gelmà reapareix en el Peralada / LLUIS RIBERA

Lluís Ribera

Lluís Ribera

Abans de l'aturada de la competició, el Peralada i l'Escala volen continuar sumant a Tercera RFEF. Aquest diumenge 3 de desembre, el conjunt peraladenc rep la visita del Sant Cristòfol (16.30 h) i l'escalenc també juga com a local, contra l'Hospitalet (12.30 h).

Els nois que entrena Alex Marsal són vuitens a la classificació i tenen la possibilitat d'encadenar la cinquena victòria consecutiva a casa. Al davant tindrà un conjunt vallesà que és onzè. El Peralada ve de perdre al camp de la Grama (1-0), un fet que li va impedir poder entrar en llocs de promoció d'ascens a Segona RFEF. Per aquest partit, Marsal recupera Marc Gelmà després d'un partit sancionat.

L'Hospitalet del terradenc Joan Sánchez

Aday Benítez dirigirà el seu primer partit amb l'Escala a Nou Miramar. L'exjugador del Girona i exentrenador de l'Europa B ja va debutar el diumenge passat amb victòria (1-2) al camp del Castelldefels i ara aspira a brindar el triomf davant la seva nova afició. Els blaugranes són dotzens i han obert un espai de quatre punts respecte a la zona de descens a la Lliga Elit.

Un triomf els allunyaria encara més de les brases i el podria començar a fer mirar a la zona alta. Ara bé, l'Escala no ho tindrà fàcil perquè rep la visita del segon classificat, l'Hospitalet que entrena el terradenc Joan Sánchez, que té el líder Olot a només un punt.