L'Escala d'Aday ja guanya (1-2)

Els blaugrana encadenen el segon triomf consecutiu contra el Castelldefels en el debut del tècnic de Sentmenat

L'Escala celebrant el gol de Josu als Canyars. FC L'ESCALA

Jofre Amargant Bosch

L'estrena d'Aday Benítez a la banqueta de l'Escala no podia començar de millor manera. Els blaugrana s'han imposat 1 a 2 al Castelldefels amb gols de Pimentel i Josu. És el segon triomf consecutiu dels alt-empordanesos que els permet respirar una mica respecte del descens.

El duel directe a la part baixa i la importància dels tres punts en la lluita per la permanència han fet que l'inici de partit als Canyars. Els locals han avisat al primer minut amb un xut de Carlos que ha fet intervenir Ferretti. Els del Baix Llobregat han sortit amb embranzida, però l'enfrontament s'ha igualat poc a poc. Això sí, les aproximacions de perill eren per un Castelldefels que ha fregat el primer en un cop de cap de Marimon que ha bloquejat Congo

El tram final de la primera part ha estat per l'Escala. Els homes d'Aday Benítez han tret el cap a l'àrea rival amb les primeres ocasions clares de perill. Xumetra ha errat el control quan ho tenia tot de cares per quedar-se sol. Josu ha acaronat el gol en una gran jugada personal que ha marxat alta per ben poc. El prolífic mitjapunta s'ha desfet de dos rivals abans de provar sort en un xut.

L'inici de segon temps ha estat frenètic. Al minut 52, el conjunt de Miguel Carrillo ha vist com li anul·laven un gol per fora de joc de Pablo Franco. Cinc minuts més tard han estat els visitants que han vist invalidat la diana per fora de joc. Ha estat el preludi de què venia, ja que l'Escala marcaria dos gols molt seguits. Xumetra ha connectat amb Pimentel i el punta ha atacat el primer pal per donar avantatge als del Nou Miramar. Sense temps de deixar reaccionar el Castelldefels, els escalencs han marcat de nou. Josu ha aprofitat un mal refús d'Antonell per marcar des del mig del camp a porteria buida. Xut de primeres per enlairar la moral de l'Escala.

El triomf no ha estat gens fàcil per a l'Escala que ha patit en el tram final. Kilian Villaverde ha retallat distàncies a un quart d'hora del final. L'ex de l'Olot ha batut Ferretti amb una volea. Amb esforç i treball col·lectiu, els tres punts han marxat cap a l'Empordà. Debut somiat per Aday, duel directe per la salvació guanyat i segon triomf consecutiu.