L’Escala continua enganxat al clatell del líder Vilablareix

Les noies de Toni Espinosa són segones de Segona Catalana

L’Adepaf perd contra el Ciutat Vella i el Vilafant deixa marxar el Blanes B

L’Escala encadena set triomfs en vuit jornades. | EMPORDÀ

L’Escala encadena set triomfs en vuit jornades. | EMPORDÀ / ll.r. l’escala

LL. R.

El primer equip femení de l’Escala continua en un estat de forma impecable i és el virtual segon classificat de Segona Catalana amb set victòries en vuit jornades. El conjunt que entrena Toni Espinosa segueix posant pressió al líder imbatut Vilablareix després de superar el cuer, el Martinenc, el dissabte passat a casa (56-42). Les escalenques només han perdut un partit, contra el Blanes, i encara s’han de veure les cares amb les gironines, en un partit que es disputarà el diumenge 7 de gener (17 h) a casa.

Abans, però, el conjunt blau visitarà el penúltim classificat, l’Espanyol Coras, aquest dissabte (18 h) a Barcelona.

Arribada de Pol Darnés

A Copa Catalunya masculina, l’Adepaf va encaixar la segona derrota seguida (74-67) a la pista del Ciutat Vella, de Barcelona. Els de Cristian Ruiz van anar sempre a remolc en el marcador i ara es queden en novè lloc del grup. Aquest dissabte (18 h), els figuerencs rebran la visita de l’Argentona, a Castelló d’Empúries.

D’altra banda, els darrers dies l’equip s’ha reforçat amb el base de 21 anys Pol Darnés, fitxat de l’Escala.

Ocasió perduda a casa

A Primera Territorial, el Vilafant va perdre la gran oportunitat per atrapar el Blanes B al capdavant de la lliga. Els nois de Jordi Burgas van cedir contra el filial selvatà (68-77), encara imbatut, en el pavelló Joel González i ara queden a dos triomfs per sota. L’altre representant local del grup, el Roses, es va imposar al Guíxols (57-55). A l’altre grup, l’Escolàpies es va emportar el duel comarcal a l’Escala (57-66) mentre que el Castelló va ser superat per la Unió Maristes Girona (44-66).

I, a Tercera Territorial, el Grifeu de Llançà no va tenir pietat del cuer Palafolls B (53-84).