El Roses no pot amb els de dalt

Segon correctiu consecutiu pels costaners, que perden 0 a 3 contra el Caldes de Montbui

El Roses en un partit d'aquesta temporada. | EMPORDÀ

El Roses en un partit d'aquesta temporada. | EMPORDÀ

Emporda.info

El Roses continua a les posicions capdavanteres de Primera Catalana, però segueix sense donar la cara contra els rivals de la part alta. Si la setmana passada va caure golejat a Bescanó (4-1), aquest dissabte el Caldes de Montbui va guanyar amb contundència al Municipal Mas Oliva (0-3).

El Caldes va avançar-se prop de la mitja hora de joc gràcies a Marc Angelet. A la segona part, un doblet fugaç d'Oscar Mejías (61' i 64') va esborrar tota opció de rascar punts per part de l'AE Roses. Així, els vallesans van aconseguir col·locar-se a només dos punts del Roses, que ja té més gols en contra que a favor després de dues dures setmanes.

Els d'Eric Pérez conserven encara la tercera plaça però la podrien perdre avui si el Bescanó suma els tres punts a Banyoles. El líder Manlleu, que fa quatre jornades que no guanya, té l'oportunitat d'escapar-se en el liderat i aprofitar les derrotes del Roses i l'Argentona. Els d'Osona juguen aquesta tarda contra el Montcada, tercer per la cua. El diumenge que ve al migdia (12:15) el Roses visitarà el Cardedeu en cerca de retrobar-se amb el camí de la victòria i no desenganxar-se de les posicions altes de la classificació.