Or de Jorquera i plata de Ruiz a l’Open de Montenegro, i bronze de Torrents a València

El rosinc guanya els quatre combats en -68 kg i el vilafantenc només és doblegat a la final en -80 kg

Jorquera i Ruiz

Emporda.info

El taekwondo altempordanès va obtenir un doble èxit el dissabte passat a l’Open de Montenegro (G1), celebrat a Podgorica: el rosinc Joan Jorquera es va penjar la medalla d’or i el vilafantenc Ramon Ruiz la de plata.

El competidor del TKD Joan’s, de Roses, es va proclamar campió després de vèncer els quatre combats en la categoria de pes ploma (-68 kg). Pel camí, es va desfer de l’actual campió d’Europa júnior (Krajisnik Zarko) i del número 16 del rànquing olímpic (Theo Lucien). Per la seva part, el taekwonista del Tae Sport, de Vilafant, només va ser doblegat a la final de la categoria superlleuger (-80 kg) pel bosni Nedzad Husic.

Bronze de Torrents a l’Open valencià

Martina Torrents, taekwondista del Tae Sport, de Vilafant, es va penjar la medalla de bronze a l’Open de la Comunitat Valenciana, celebrat el dissabte passat a València. La competidora júnior de Sant Llorenç de la Muga va guanyar un combat i va perdre a les semifinals en pes mitjà (-63 kg).