Vilamalla, Llers, l’Escala B i Base Roses B ho han guanyat tot a Quarta Catalana

El Cistella rep la visita del Banyoles aquest dijous en un partit amistós de festa major

El Base Roses B es va desfer del Cabanes (3-1) a la Vinyassa. | ARTURO LÓPEZ

El Base Roses B es va desfer del Cabanes (3-1) a la Vinyassa. | ARTURO LÓPEZ / ll.r. roses

Lluís Ribera

Cada cop queden menys equips capaços de guanyar tots els punts. A Quarta Catalana, n’hi ha dos a cada grup que han sumat els 12 punts en joc. A l’1, el Llers i el Base Roses B; i al 2, el Vilamalla i l’Escala B. El Borrassà, que havia guanyat els tres partits inicials, es va deixar els primers punts davant l’Esplais (0-0).

El Roses City B va guanyar el Garriguella (3-1) a la Vinyassa. | ARTURO LÓPEZ

El Roses City B va guanyar el Garriguella (3-1) a la Vinyassa. | ARTURO LÓPEZ / ll.r. roses

El Llers es va desfer del Recreativo de Marca (3-2) en un duel que va acabar algun minut abans per bufetades entre jugadors després d’una falta. Christian havia anotat un doblet de gols pels de Migue Cortés i el porter Joni Rodríguez va encaixar els primers gols de la temporada després de 354 minuts d’imbatibilitat. El Base Roses B va superar el Cabanes (3-1) amb dos gols inclosos d’Abdou Sy.

D’altra banda, el Vilamalla va golejar el Global Palamós (6-2) amb un trio d’Adri Alarcón, pitxitxi de l’equip, i l’Escala B va superar el Sant Antoni (3-0) amb un altre gol del veterà Robert.

Cistella-Banyoles, el dijous

Dins dels actes de la festa major de Cistella, el primer equip del club de futbol -que va guanyar contra l’Espolla (3-1)- disputarà un partit amistós, aquest dijous 12 d’octubre (12 h), davant el Banyoles, conjunt de Primera Catalana.