El CER l'Escala homenatja els membres fundadors del club

L'acte aprofita per presentar el l'equip directiu de la secció de tennis taula

Els membres fundadors i els seus familiars. | CER L'ESCALA

Els membres fundadors i els seus familiars. | CER L'ESCALA

Emporda.info

El passat divendres 6 d’octubre el CER l'Escala va rendir homenatge a les dinou persones que l'any 1967 van fundar el club per federar-se i poder jugar a tennis taula. L'acte va aplegar els membres fundadors del CER o, en el seu defecte, els seus familiars.

L'homenatge va comptar amb la presència de quasi 100 persones a la sala d'actes del CER l'Escala. L'alcalde de L’Escala, Josep Bofill, va participar de l'esdeveniment i, juntament amb el president del club Raul Centeno, va lloar i recordar la tasca dels dinou primers jugadors del club. La trobada no va oblidar el soci número 20, Daniel Sabriá, que no pertany al grup de fundadors però que ha dedicat tota la vida al club escalenc.

Els homenatjats i els familiars que representaven als absents van rebre una placa commemorativa per part del club i un llibre per part de l'Ajuntament.

L'encarregat de cloure l'homenatge va ser Fèlix Guanter, jugador i delegat vinculat durant 35 anys al club de tennis taula.

Presentació de la junta

Durant la segona part de l'acte es va aprofitar per presentar l'equip que dirigeix la secció de tennis taula, recopilar els resultats de la seva gestió en tots els àmbits i projectar les ambicions i els plans de futur de l'entitat.