El Peralada s'estrena gràcies a dos gols a primera hora

L'equip xampanyer suma els primers tres punts de la temporada al camp de la Rapitenca (0-2)

L'onze que va alinear ahir el Peralada al camp de la Rapitenca. | CF PERALADA

Emporda.info

Després de dues derrotes en les primeres dues setmanes de competició al grup V de Tercera Federació, el Peralada es va poder treure ahir els fantasmes de sobre gràcies a una victòria per 0 a 2 al camp de la Rapitenca. Els d'Àlex Marsal van completar un inici de partit fulgurant i dos gols de Dani Gómez, al minut 6, i de Marc Padilla, al minut 11, els van posar les coses molt de cara.

El resultat hauria pogut ser fins i tot més clar a la mitja part, ja que els xampanyers van gaudir de més ocasions clares que van reafirmar el domini inicial de l'equip. A la segona meitat el guió del partit va virar i va ser l'equip local el que va apretar. Tot i alguna jugada clara de perill i un gol anul·lat, el Peralada va saber aguantar l'empenta rival fins que els de la Ràpita es van quedar amb deu jugadors al minut 62. A partir de l'expulsió l'equip local ja no va tenir gairebé cap ocasió clara més i els altempordanesos van arribar amb tranquil·litat al final del partit.

Amb aquests tres punts el Peralada ja treu el cap de la part més baixa de la classificació i agafa forces i confiança per atacar les places de play-off. La següent jornada la disputarà el diumenge dia 1 a les cinc de la tarda contra el refundat Reus.