El Peralada i l’Escala segueixen sense puntuar a Tercera RFEF

Els peraladencs cedeixen contra el Prat (1-2) i els escalencs davant el Tona (0-2)

Una jugada de L'Escala-Tona

Una jugada de L'Escala-Tona / Basili Gironès

Redacció

El Peralada i l’Escala prefereixen no mirar la classificació de Tercera RFEF en aquest inici de temporada ja que, després de dues jornades, cap dels dos equips ha pogut estrenar el caseller de punts. Per un costat, els peraladencs van cedir per segona setmana seguida contra un dels favorits i que prové d’una categoria superior, el Prat (1-2). Per l’altre, els escalencs es van veure superats pel Tona (0-2).

El conjunt que entrena Àlex Marsal venia de plantar cara a l’Olot (2-0) i també ho va fer contra els potablaves. Pol Marín, cedit per l’Sporting de Gijón, havia igualat el 0-1 d’Ashot en el minut 56, però poc després el Prat es va tornar a avançar en el marcador de la mà del mateix golejador (70’). 

Per la seva part, els nois d’Arnau Sala no es van poder refer de la desfeta del debut a Reus (4-0) i van tornar a perdre, ara contra el Tona (0-2). Un gol a cada part de Dan Coll (43’), de cap a la sortida d’una falta, i de l’exescalenc Pau Morer (57’), de penal, van deixar sense opcions als escalencs, que són l’únic equip del grup que no han marcat cap gol.

Amb el Rapitenca i el Girona B

Els dos equips altempordanesos de la cinquena categoria estatal confien en sumar els primers punts aquest cap de setmana. El dissabte (16.30 h) el Peralada es desplaçarà al camp del Rapitenca -també ha perdut els dos partits-, en el que serà el desplaçament més llarg del curs: 650 km entre anar i tornar. El diumenge (12 h) l’Escala jugarà a Riudarenes contra el filial del Girona.