Finals inèdites al Vichy Catalan Vòlei Tour d’Empuriabrava

Kadri Puri i Erika Kliokmanaite es mantenen com a reines del vòlei platja català i pugen al punt més alt del podi femení

Ferran Serra i Héctor García finalitzen com a guanyadors de la final masculina d'aquest campionat

Finals inèdites al Vichy Catalan Vòlei Tour d’Empuriabrava

Finals inèdites al Vichy Catalan Vòlei Tour d’Empuriabrava / AJUNTAMENT DE CASTELLÓ D'EMPÚRIES

Emporda.info

Kadri Puri i Erika Kliokmanaite segueixen sent les reines del vòlei platja a la costa catalana i pugen al més alt del podi a la prova d’Empuriabrava. A la competició masculina han estat Ferran Serra i Héctor García els que han aconseguit finalitzar com a campions aquest cap de setmana. Una prova marcada per la intensa calor i per la tramuntana que ha bufat en alguns moments.

A la final femenina han arribat aquest cap de setmana Anna Atsarà i Èlia Carpena, que amb un joc basat en una gran defensa han aconseguit plantar cara a tots els rivals, i fins i tot a la parella invencible els darrers temps, Erika Kliokmanaite i Kadri Puri. Tot i mostrar el seu millor joc i igualar el marcador en els primers compassos dels sets, la lituana i l’estoniana, han pogut controlar el partit i guanyar 2-0.

La final masculina ha estat espectacle en esta pur. Ferran Serra i Héctor García formaven parella per primera vegada aquesta temporada i ha estat tot un èxit. La parella de Premià de Dalt s’ha enfrontat a la parella més jove que ha arribat mai a la final d’un Vichy Catalan Vòlei Tour formada per Theo Marty i Noah Burlas. Els joves jugadors francesos, que fa tres anys que participen a proves del circuit català son els actuals subcampions mundials escolars de vòlei platja, i ho han demostrat posant entre les cordes a Serra – García. El partit, tot i acabar amb un 2-0 pels del Maresme ha estat igualat fins als darrers punts de cada set.

Les terceres posicions han estat per Maria Victòria Gómez i Nerea Ruiz en el quadre femení, mentre que Frander Añés i Mario Sánchez han ocupat el tercer calaix del podi en la competició masculina. La ‘Parella Perfecta’ premi que atorga Vichy Catalan al millor jugador i a la millor jugadora del torneig ha estat per Anna Atsarà i Héctor García.

A l’entrega de premis han assistit Anna Massot, alcaldessa , Rafa Girón, regidor d’esports i Eduard Torrent, president del Comitè Tècnic d’Arbitratge i Regles de Joc de la Federació Catalana de Voleibol.