El primer fitxatge de l’Adepaf arriba d’Argentina

Roman Badami s’incorpora a l’equip figuerenc, que renoven Pep Mesas, Marc Juanola i Kingsley, dona quatre baixes i debutarà a Copa Catalunya el 23 de setembre

Ruiz, Badami, Pla i Rabert, en l’aterratge de l’argentí. | CB ADEPAF

Ruiz, Badami, Pla i Rabert, en l’aterratge de l’argentí. | CB ADEPAF / redacció. figueres

Redacció

El primer equip masculí del Club Bàsquet Adepaf de Figueres ja té el primer fitxatge per afrontar l’estrena a Copa Catalunya. Es tracta de l’argentí Ramon Badami, que va aterrar a terres catalanes el cap de setmana passat i va ser rebut per Cristian Ruiz (entrenador i director esportiu), Pere Pla (vicepresident) i Oriol Rabert (president). Badami ve avalat pel tècnic Cristian Ruiz, també argentí. El curs passat, l’Adepaf ja va tenir en competició compatriotes seus com Nicolás Humbert i els germans Nacho i Santiago Aman.

Quatre adeus

El Txot’s Adepaf va perfilant la plantilla a poc a poc. A més de Badami, el club ha anunciat les renovacions del pivot Kingsley, de l'ala-pivot Marc Juanola i de l'escorta Pep Mesas, jugador sorgit del planter. En canvi, són baixa Guillem Cuadrado, Santiago Aman, Vicent Brotons i Ignasi Quintana.

Rivals de Barcelona

L’Adepaf ha assolit en ple estiu l’ascens a la sisena categoria del bàsquet estatal. El debut a Copa Catalunya serà el 23 de setembre a la pista del Sant Adrià de Besós. La lliga l’acabaran l’11 de maig a la pista del Safa Claror barceloní. La resta de rivals són Maristes i Minguella (Badalona), Vilatorrada, Artés, Ciutat Vella, Santa Coloma, Bàsquet Girona, Vic, Mataró, Argentona i Claret.