El lladonenc Carles Ramonet torna a les banquetes i accepta el repte de l'Handbol Banyoles

El tècnic tanca una etapa de quatre temporades a la direcció esportiva del Bordils per fer-se càrrec del conjunt banyolí

Carles Ramonet, nou entrenador del Banyoles

Carles Ramonet, nou entrenador del Banyoles / HANDBOL BANYOLES

Marc Brugués

Cinc anys després de fer un pas al costat i separar-se de les banquetes per passar als despatxos, el lladonenc Carles Ramonet tornarà a entrenar aquesta temporada. Ho farà a Lliga Nacional al Banyoles després de tancar l’etapa de director esportiu a l’Handbol Bordils. Les ganes de trepitjar parquet i l’engrescador projecte que li han presentat des de Banyoles l’han convençut per tornar a les banquetes. Ramonet aterra al Pla de l’Estany amb l’objectiu d’ajudar a «consolidar» el club a Lliga Nacional i no patir tant com el curs passat. El nou tècnic tindrà com a segon, Chovi, entrenador de la temporada passada i que farà funcions també d’analista. Pel que fa a cares noves, aterren al Banyoles Arnau Pou (Granollers juvenil), Gabriel Rubio (Salle Montcada), Triguero (Sarrià B), Nil Cardona (OAR Gràcia) i Oriol Masmiquel, que torna a les pistes.

«Tenia clar que tancava l’etapa de director esportiu i tenia ganes de tornar a entrenar. És aquí on va aparèixer el Banyoles i entre les meves ganes i el nou repte que m’oferien, vaig llançar-m’hi de caps», explica. Ramonet té clar que el principal objectiu del curs serà «ser més competitius que l’any passat» per així poder estar «més tranquils» i no patir tant per salvar-se. Cal recordar que la temporada passada el Banyoles va assolir la permanència en la darrera jornada. 

Els banyolins coincidiran un any més amb Bordils i Sarrià a la categoria. La distància entre clubs encara és gran, però «a mig o llarg termini» es pot anar escurçant. «S’està fent una gran feina al planter. Sempre depèn de les fornades, però hi ha molt bona base i volem consolidar-la», diu. A banda dels fitxatges, Ramonet comptarà, per aquest nou cicle al Banyoles, amb els renovats Ferrer, Creixell, Massot, El Harrouini, Gratacós, Massot, Vidal, Rigau, Roger Milla i Oriol Milla.