Pagès i Banegas guanyen la Fox Trail de Sant Llorenç de la Muga

450 participants prenen part a la cinquena edició de la cursa de muntanya

Curses Pagès i Banegas guanyen la Fox Trail de Sant Llorenç de la Muga | LUCIA LUQUE

Redacció

Prop de 450 participants van prendre part, el diumenge passat a Sant Llorenç de la Muga, en la cinquena edició de la cursa de muntanya Fox Trail, organitzada pels Arrelats a la Muga. Al circuit llarg, de 15 km, els vencedors van ser el vilabertranenc Pep Pagès, que revalidava el títol, i l’escalenca Marili Banegas –el podi, el van completar Jordi Roura i Miquel Cruz, i Bea Prior i Ester Ferrusola. Al recorregut de 7,5 km, els calaixos van estar formats per: Jan Puigvert, Hugo Triguero i Jacob Cortés –masculí–, i Carla V., M. Àngels Carreras i Paula Vidal –femení.