Eleccions Catalunya

MAPA | Què han votat els teus veïns de l'Escala? Els resultats de les eleccions de Catalunya 2024, carrer per carrer

Junts+ s’ha imposat en les eleccions catalanes a l'Alt Empordà, és la força més votada en 62 dels 68 municipis empordanesos

MAPA | Què han votat els teus veïns de Figueres? Els resultats de les eleccions de Catalunya 2024, carrer per carrer

MAPA | Què han votat els teus veïns de Castelló d'Empúries? Els resultats de les eleccions de Catalunya 2024, carrer per carrer

MAPA | Què han votat els teus veïns de Roses? Els resultats de les eleccions de Catalunya 2024, carrer per carrer

MAPA | Quins són els municipis amb més abstenció de l'Alt Empordà?

Els resultats de les eleccions catalanes de 2024 a l'Escala.

Els resultats de les eleccions catalanes de 2024 a l'Escala.

Empordà

Empordà

Junts+ s’ha imposat en les eleccions catalanes a l'Alt Empordà, és la força més votada en 62 dels 68 municipis empordanesos. No s'ha emportat la majoria a la Jonquera, Portbou, Roses, Palau de Santa Eulàlia i Santa Llogaia d'Àlguema, on el PSC ha liderat les votacions. En canvi, a Vilamalla VOX ha tornat a ser el partit més votat.

Però això no significa que a totes les seccions censals s'hagi votat al mateix partit. En el següent mapa podràs veure quina força política s'ha imposat al teu entorn més proper i veure si hi ha hagut canvis de tendència respecte als resultats de les eleccions del 2021.

A l'Escala, Junts+ obté la majoria de vots en les 5 seccions censals, així en suma una més en comparació al 2021, quan ERC va aconseguir la majoria dels vots en una secció, en les eleccions d'enguany no ha obtingut la majoria de vots en cap. Pel que fa al PSC és la segona força més votada del municipi.

L'Alt Empordà ha estat un exemple més a Catalunya, ja que Junts+ ha liderat en un total de 726 municipis. El PSC ha pintat de vermell 170 localitats, mentre que ERC ha aconseguit guanyar a 47 pobles i ciutats. Aliança Catalana és l’altre partit que ha aconseguit imposar-se en l'àmbit municipal, amb 4 victòries.