Eleccions Catalunya

MAPA | Què han votat els teus veïns de Roses? Els resultats de les eleccions de Catalunya 2024, carrer per carrer

Junts+ s’ha imposat en les eleccions catalanes a l'Alt Empordà, és la força més votada en 62 dels 68 municipis empordanesos

MAPA | Què han votat els teus veïns de Figueres? Els resultats de les eleccions de Catalunya 2024, carrer per carrer

MAPA | Què han votat els teus veïns de Castelló d'Empúries? Els resultats de les eleccions de Catalunya 2024, carrer per carrer

MAPA | Què han votat els teus veïns de l'Escala? Els resultats de les eleccions de Catalunya 2024, carrer per carrer

MAPA | Quins són els municipis amb més abstenció de l'Alt Empordà?

Els resultats de les eleccions catalanes de 2024 a Roses.

Els resultats de les eleccions catalanes de 2024 a Roses.

Empordà

Empordà

Junts+ s’ha imposat en les eleccions catalanes a l'Alt Empordà, és la força més votada en 62 dels 68 municipis empordanesos. No s'ha emportat la majoria a la Jonquera, Portbou, Roses, Palau de Santa Eulàlia i Santa Llogaia d'Àlguema, on el PSC ha liderat les votacions. En canvi, a Vilamalla VOX ha tornat a ser el partit més votat.

Però això no significa que a totes les seccions censals s'hagi votat al mateix partit. En el següent mapa podràs veure quina força política s'ha imposat al teu entorn més proper i veure si hi ha hagut canvis de tendència respecte als resultats de les eleccions del 2021.

A Roses, el PSC obté la majoria dels vots en 8 de les 11 seccions censals, sumant dues en comparació amb l'any 2021. Les arrabassa a VOX (que enguany no ha obtingut la majoria de vots en cap) i Junts+, que tot i perdre una secció continua sent la força més votada en 3 seccions censal.

L'Alt Empordà ha estat un exemple més a Catalunya, ja que Junts+ ha liderat en un total de 726 municipis. El PSC ha pintat de vermell 170 localitats, mentre que ERC ha aconseguit guanyar a 47 pobles i ciutats. Aliança Catalana és l’altre partit que ha aconseguit imposar-se en l'àmbit municipal, amb 4 victòries.