L'Escala

L’Escala dona l’estocada al Granollers i el Figueres resisteix en la persecució

Els escalencs, líders, deixen els vallesans a 11 punts i ara els figuerencs, segons en solitari, passen a ser el seu únic rival directe, a 8 punts

El Figueres es va desfer del Manlleu (2-1) amb un gran gol de Josu Currais al minut 82. / UEF

Emporda.info

L’Escala continua fent camí cap a la Tercera RFEF després de deixar fora de combat el Granollers, el segon classificat. Els escalencs es van desfer dels vallesans (2-1) amb un gol al minut 74 de Maha que trencava l’1-1 –el pitxitxi Ignasi Massó havia avançat els altempordanesos (34’) amb el seu 10è gol i Martí havia empatat al 58’. A l’anada, els blaugranes havien perdut 5-1 i amb aquest triomf tanquen la ferida i deixen el Granollers a una insalvable distància d’11 punts quan queden vuit jornades per acabar. L’Escala, que a l’anada havia perdut els dos partits contra els seus immediats perseguidors, demostra que també sap guanyar els de dalt.

Ara, l’únic rival directe dels d’Arnau Sala passa a ser, de nou, el Figueres, que resisteix a 8 punts per sota. Els figuerencs van salvar els mobles davant el Manlleu (2-1) gràcies a una canonada per l’escaire de Josu Currais al minut 82. L’empat o la derrota –els osonencs, s’havien avançat a la represa i Xavi Ferrón havia empatat poc després– hauria deixat la Unió sense opcions.

Contra el Parets i el Palamós

L’Escala i el Figueres es veuran les cares al Nou Miramar a la penúltima jornada de lliga, el 21 de maig, però abans queden més partits. Aquest diumenge (12 h) els escalens jugaran al camp del Parets i el Figueres ho farà més tard (17 h), a Palamós.