Després de dos anys marcats per la pandèmia, aquest divendres al vespre, el Teatre El Jardí de Figueres ha acollit la Nit de l'Esport, que reconeix els esportistes individuals, clubs i equips pels seus mèrits esportius de la darrera temporada. L'acte ha comptat amb actuacions musicals en directe i un espectacle del mag Eduard Juanola. 

En total s'han lliurat 63 guardons a esportistes individuals pels seus èxits i 13 a equips de la ciutat que pertanyen a aquests clubs: Club bàsquet Adepaf Figueres, Club Tennis Figueres, Club Escacs Figueres, Tennis Taula Tramuntana, Club Hoquei Figueres i Unió Esportiva Figueres. En total s'ha reconegut a 230 esportistes de la ciutat.

Pel que fa al mèrit esportiu 21-22, s'han reconegut a:

  1. Sandra Prat, Pesca Submarina. Campiona de Catalunya, campiona nacional, 8a posició i 3a per nacions al Mundial 2018, segona individual i primer per nacions al campionat Euroafricano el 2019, segona individual i primera per nacions al Mundial 2021.
  2. Yasmina Alcaraz Moreno, àrbitre professional de bàsquet (ACB i FIBA)
  3. Gisa Rodrigues, Bikini Fitness Master (primera en l'Internacional World Cup i segona en el Campionat de Copa Espanya)
  4. Bàsquet Escolàpies
  5. Club Atletisme Figueres