Figueres

Tres dones i dos clubs obtenen el reconeixement al mèrit esportiu de la passada temporada a Figueres

El Teatre El Jardí acull la Nit de l'Esport on s'ha reconegut a 230 esportistes de la ciutat

Emporda.info

Després de dos anys marcats per la pandèmia, aquest divendres al vespre, el Teatre El Jardí de Figueres ha acollit la Nit de l'Esport, que reconeix els esportistes individuals, clubs i equips pels seus mèrits esportius de la darrera temporada. L'acte ha comptat amb actuacions musicals en directe i un espectacle del mag Eduard Juanola. 

En total s'han lliurat 63 guardons a esportistes individuals pels seus èxits i 13 a equips de la ciutat que pertanyen a aquests clubs: Club bàsquet Adepaf Figueres, Club Tennis Figueres, Club Escacs Figueres, Tennis Taula Tramuntana, Club Hoquei Figueres i Unió Esportiva Figueres. En total s'ha reconegut a 230 esportistes de la ciutat.

Pel que fa al mèrit esportiu 21-22, s'han reconegut a:

  1. Sandra Prat, Pesca Submarina. Campiona de Catalunya, campiona nacional, 8a posició i 3a per nacions al Mundial 2018, segona individual i primer per nacions al campionat Euroafricano el 2019, segona individual i primera per nacions al Mundial 2021.
  2. Yasmina Alcaraz Moreno, àrbitre professional de bàsquet (ACB i FIBA)
  3. Gisa Rodrigues, Bikini Fitness Master (primera en l'Internacional World Cup i segona en el Campionat de Copa Espanya)
  4. Bàsquet Escolàpies
  5. Club Atletisme Figueres