L'Escala torna a punxar a Palamós

Els d'Arnau Sala encadenen el quart partit consecutiu sense guanyar i el Figueres pot posar-se avui a un sol punt del lideratge

L'alineació d'avui de l'Escala al Municipal de Palamós

L'alineació d'avui de l'Escala al Municipal de Palamós / FC L'Escala

EMPORDA.INFO

Nou gerro d'aigua freda per el FC l'Escala, que ha empatat 1-1 al Municipal de Palamós en un dels derbis gironins de Primera Catalana. Els costaners s'han posat per davant al minut 56 amb un gol de Pau Morer, nou fitxatge d'aquest gener, però Gerard Davesa ha empatat el partit pels locals a tres minuts pel final.

Així, l'equip entrenat per Arnau Sala acumula ja quatre partits seguits sense guanyar, després d'haver fet un primer tram de campionat gairebé immaculat amb 11 victòries en 13 partits. El Granollers, que es va imposar ahir al camp de la U.E. Vic, es troba ja a 3 punts. La Unió Esportiva Figueres, que està disputant el seu partit contra el Bosc de Tosca a Vilatenim, es pot col·locar a només un punt del líder l'Escala si aconsegueix emportar-se els tres punts.