Mentre a Vilafant es disputaven els partits de la cinquena edició de l’u13 al pavelló Joel González, a Peralada i a Llançà es jugaven els partits de la segona edició del Torneig Nord en categoria u12. Enguany, els clubs organitzadors han utilitzat les pistes del pavelló municipal del Club Bàsquet Grifeu, nou membre del Bàsquet Nord.

La classificació final de la categoria Mini Femení ha tingut com a guanyar al Femení Sant Adrià, seguides de València Basket, La Salle Córdoba, UE Mataró, Bàsquet Girona-Uni Laia Palau,UCAP Peralada, FD Cassanenc, Manresa CBF.

En l’apartat masculí, la classificació final l’ha encapçalada el FC Barcelona seguit del Travel Team, València Basket, Joventut de Badalona, Next Hoops, CB Argentona, UE Mataró, Basket Almeda, SESE, Sabadell Bàsquet Sud, Bàsquet Manresa, CB Santfeliuenc, Bayern München, Manyanet Molins, Salle Manresa i CB Adepaf de Figueres.

Contents amb el resultat

Des de l’organització del Bàsquet Nord, grup format pel CB Adepaf, l’UCAP de Peralada i el CB Grifeu de Llançà, estant satisfets amb aquestes jornades de bàsquet. «Com a president de l’UCAP, i un dels organitzadors del torneig no puc estar més content. Quan mous un grup de persones tan gran com aquest és molt important tenir en compte tots els detalls pels equips de fora. La logística és molt rellevant i cal ser molt curós perquè tot surti bé. Estem satisfets perquè el nivell d’aquesta segona edició ha estat molt alt i molts dels equips que han vingut volen repetir» explica el president de l’UCAP, Marc Bertran.

La presència de jugadors i famílies s’ha fet notar a les poblacions on s’ha disputat el torneig. Oriol Rabert, president del CB Adepaf de Figueres, també es mostra orgullós de la rebuda i l’èxit que està tenint aquesta competició de pretemporada: «Ha sigut una oportunitat única de veure els millors equips infantils i minis masculins i femenins de l’Estat, i que els nostres equips puguin disfrutar d’una experiència global esportiva i de convivència, de promocionar la ciutat i comarca amb un retorn econòmic important (hotels, restaurants...) i de seguir reforçant el Grup Nord amb activitats conjuntes de màxim nivell».