Peralada

El bàsquet de base brilla a Peralada i Llançà

La segona edició del Torneig u12 celebrat el cap de setmana ha deixat molt bones sensacions

El Femení Sant Adrià, campió del Torneig Nord, amb l’alcalde de Peralada Pere Torrent

El Femení Sant Adrià, campió del Torneig Nord, amb l’alcalde de Peralada Pere Torrent / Albert Geli

Marçal Mallart Mataró

Marçal Mallart Mataró

Mentre a Vilafant es disputaven els partits de la cinquena edició de l’u13 al pavelló Joel González, a Peralada i a Llançà es jugaven els partits de la segona edició del Torneig Nord en categoria u12. Enguany, els clubs organitzadors han utilitzat les pistes del pavelló municipal del Club Bàsquet Grifeu, nou membre del Bàsquet Nord.

La classificació final de la categoria Mini Femení ha tingut com a guanyar al Femení Sant Adrià, seguides de València Basket, La Salle Córdoba, UE Mataró, Bàsquet Girona-Uni Laia Palau,UCAP Peralada, FD Cassanenc, Manresa CBF.

En l’apartat masculí, la classificació final l’ha encapçalada el FC Barcelona seguit del Travel Team, València Basket, Joventut de Badalona, Next Hoops, CB Argentona, UE Mataró, Basket Almeda, SESE, Sabadell Bàsquet Sud, Bàsquet Manresa, CB Santfeliuenc, Bayern München, Manyanet Molins, Salle Manresa i CB Adepaf de Figueres.

Contents amb el resultat

Des de l’organització del Bàsquet Nord, grup format pel CB Adepaf, l’UCAP de Peralada i el CB Grifeu de Llançà, estant satisfets amb aquestes jornades de bàsquet. «Com a president de l’UCAP, i un dels organitzadors del torneig no puc estar més content. Quan mous un grup de persones tan gran com aquest és molt important tenir en compte tots els detalls pels equips de fora. La logística és molt rellevant i cal ser molt curós perquè tot surti bé. Estem satisfets perquè el nivell d’aquesta segona edició ha estat molt alt i molts dels equips que han vingut volen repetir» explica el president de l’UCAP, Marc Bertran.

La presència de jugadors i famílies s’ha fet notar a les poblacions on s’ha disputat el torneig. Oriol Rabert, president del CB Adepaf de Figueres, també es mostra orgullós de la rebuda i l’èxit que està tenint aquesta competició de pretemporada: «Ha sigut una oportunitat única de veure els millors equips infantils i minis masculins i femenins de l’Estat, i que els nostres equips puguin disfrutar d’una experiència global esportiva i de convivència, de promocionar la ciutat i comarca amb un retorn econòmic important (hotels, restaurants...) i de seguir reforçant el Grup Nord amb activitats conjuntes de màxim nivell».

L’abandó engoleix la plaça de braus de Figueres

Les parts han arribat a un acord i l’Audiència li ha imposat una pena d’1 anyi 11 mesos de presó; també haurà de pagar les despeses de detectius L'acusat d'esquenes a l'Audiència de Girona L'acusat d'esquenes a l'Audiència de Girona / ARIADNA SALA Ariadna Sala Ariadna Sala Girona 16 JUN L 2024 6:30 L’Audiència de Girona ha condemnat un home per falsificar informació mèdica i intentar estafar quatre asseguradores per cobrar l’assegurança de vida a l’Alt Empordà. L’acusat va admetre els fets davant el tribunal de la secció quarta, i les acusacions i la defensa van acordar una pena d’1 any i 11 mesos de presó que li permetrà eludir l’ingrés al centre penitenciari. Els fets són de l’any 2016, i això ha permès que la fiscalia hagi proposat per l’acord que s’apliqui una atenuant molt qualificada de dilacions indegudes pel temps que ha trigat el cas a arribar a judici. PUBLICIDAD El tribunal ha fet constar a la sentència que el processat haurà de fer front al pagament dels costos del procediment, expressament els de les asseguradores. Així, una d’elles ha aportat un informe de més de 12.000 euros destinats a investigar mitjançant detectius privats que el processat complís els requisits per cobrar l’assegurança de vida. Tal com detalla l’escrit d’acusació de la fiscalia que l’acusat ha admès, entre el 2013 i el 2015 el processat va contractar quatre assegurances de vida per cobrir una incapacitat permanent absoluta en quatre asseguradores, que en cas de fer-se efectiva implicaria el cobrament de 300.000 euros. Durant la contractació de les pòlisses, va ometre aportar dades de la seva història clínica entre el 2004 i el 2016, on li constaven diversos problemes rellevants de salut. En canvi, va aportar altres documents que van ser alterats per ell perquè els paràmetres fossin normals. Tot plegat ho va fer per cobrar la quantia tot i saber que no es complien els requisits per fer-ho. Una estafa detectada A finals de l’any 2016 l’acusat va demanar a les entitats el pagament de les pòlisses, al·legant que li havia estat concedida la invalidesa absoluta i permanent. Finalment, cap de les asseguradores va concedir-li el pagament de la pòlissa perquè després d’investigar pel seu compte la veracitat de la petició van descobrir que la documentació que havia aportat estava manipulada. Et pot interessar El processat ha estat condemnat per quatre intents d’estafa agreujada en concurs medial amb un delicte de falsedat de certificats mèdics. Inicialment li demanaven quatre anys de presó, però l’acord de conformitat i el temps que ha transcorregut des que van tenir lloc ha propiciat una rebaixa de pena que ha acceptat. A banda de la pena de presó, que no complirà entre reixes si no comet cap delicte en els pròxims tres anys, també haurà de pagar una multa de 1.080 euros. La sentència ha estat dictada de forma oral.

Les parts han arribat a un acord i l’Audiència li ha imposat una pena d’1 anyi 11 mesos de presó; també haurà de pagar les despeses de detectius L'acusat d'esquenes a l'Audiència de Girona L'acusat d'esquenes a l'Audiència de Girona / ARIADNA SALA Ariadna Sala Ariadna Sala Girona 16 JUN L 2024 6:30 L’Audiència de Girona ha condemnat un home per falsificar informació mèdica i intentar estafar quatre asseguradores per cobrar l’assegurança de vida a l’Alt Empordà. L’acusat va admetre els fets davant el tribunal de la secció quarta, i les acusacions i la defensa van acordar una pena d’1 any i 11 mesos de presó que li permetrà eludir l’ingrés al centre penitenciari.  Els fets són de l’any 2016, i això ha permès que la fiscalia hagi proposat per l’acord que s’apliqui una atenuant molt qualificada de dilacions indegudes pel temps que ha trigat el cas a arribar a judici.  PUBLICIDAD  El tribunal ha fet constar a la sentència que el processat haurà de fer front al pagament dels costos del procediment, expressament els de les asseguradores. Així, una d’elles ha aportat un informe de més de 12.000 euros destinats a investigar mitjançant detectius privats que el processat complís els requisits per cobrar l’assegurança de vida.  Tal com detalla l’escrit d’acusació de la fiscalia que l’acusat ha admès, entre el 2013 i el 2015 el processat va contractar quatre assegurances de vida per cobrir una incapacitat permanent absoluta en quatre asseguradores, que en cas de fer-se efectiva implicaria el cobrament de 300.000 euros. Durant la contractació de les pòlisses, va ometre aportar dades de la seva història clínica entre el 2004 i el 2016, on li constaven diversos problemes rellevants de salut. En canvi, va aportar altres documents que van ser alterats per ell perquè els paràmetres fossin normals. Tot plegat ho va fer per cobrar la quantia tot i saber que no es complien els requisits per fer-ho. Una estafa detectada A finals de l’any 2016 l’acusat va demanar a les entitats el pagament de les pòlisses, al·legant que li havia estat concedida la invalidesa absoluta i permanent. Finalment, cap de les asseguradores va concedir-li el pagament de la pòlissa perquè després d’investigar pel seu compte la veracitat de la petició van descobrir que la documentació que havia aportat estava manipulada.  Et pot interessar    El processat ha estat condemnat per quatre intents d’estafa agreujada en concurs medial amb un delicte de falsedat de certificats mèdics. Inicialment li demanaven quatre anys de presó, però l’acord de conformitat i el temps que ha transcorregut des que van tenir lloc ha propiciat una rebaixa de pena que ha acceptat. A banda de la pena de presó, que no complirà entre reixes si no comet cap delicte en els pròxims tres anys, també haurà de pagar una multa de 1.080 euros. La sentència ha estat dictada de forma oral.
Els amants del suquet de peix tenen una cita a Roses del 21 al 30 de juny
L’històric porxo de la plaça del Fort de Capmany llueix després de la seva restauració
Rull avisa que detenir Puigdemont implicaria "prevaricar"
Un projecte educatiu a Figueres genera consciència ambiental
Defuncions del 16 de juny de 2024 a l'Alt Empordà
La decisió