Un nen de 14 anys ha mort aquest dissabte en treure el cos de la furgoneta en la qual viatjava i col·lidir contra un mur en l'aparcament de la Plaça de Santa Ana de Madrid, quan festejava la victòria de l'Atlètic de Madrid.

Segons han informat testimonis del succés a Efe el menor anava en una furgoneta que es va introduir en l'aparcament amb una bandera de l'Atlètic de Madrid.

El vehicle estava conduït per uns amics dels seus pares i també viatjava amb ell un germà seu.

Dins de l'aparcament, el jove va treure la meitat del cos per una de les finestretes i va xocar contra un mur de la infraestructura.

A conseqüència de l'impacte el menor va sofrir un traumatisme cranioencefàlic sever i va entrar en parada cardiorespiratòria.

Els sanitaris de Samur-Protecció Civil van realitzar maniobres de reanimació al nen durant més d'una hora però només van poder confirmar la seva mort.

Un equip de psicòlegs van atendre els familiars del menor i als pares que es van desplaçar al lloc de l'accident, segons van confirmar a Efe fonts d'Emergències Madrid. La Policia Municipal de Madrid investiga les causes del succés.