La gimnasta del Salt Gimnàstic Club Laura Bechdejú s'afegeix a la patinadora de CPA Girona Dèlia Valentí com la segona de les quatre ambaixadores de la vuitena Jornada de l'Esport Femení del diumenge 8 de març a Girona. En les properes setmanes es coneixeran el nom de les altres dues ambaixadores. De dinou anys, Bechdejú practica gimnàstica des que en tenia només cinc, com una activitat complementària a la dansa, després de passar una prova al Salt Gimnàstic Club, que també va fitxar el seu pare, l'exgimnasta Ricard Bechdejú, com a entrenador.

Habitual de les seleccions catalana i espanyola, Bechdejú s'entrena des dels 15 anys al Centre d'Alt Rendiment del Consell Superior d'Esports (CSD) a Madrid. Entre els seus resultats més destacats hi ha el setè lloc en la final de terra de la Copa del Món de Cottbus (Alemanya) i el catorzè, també en terra, de la Copa del Món de París, totes dues competicions de la temporada 2017-2018.

Actualment, la Federació Espanyola està fent proves de control per seleccionar les quatre gimnastes que aniran als Jocs Olímpics, i Laura Bechdejú és una de les candidates a ocupar una d'aquestes places. Espanya va aconseguir la classificació olímpica en el darrer Campionat del Món en acabar onzena sense Laura Bechdejú perquè estava lesionada.