La segona edició de la Cursa de la Dona de Castelló d'Empúries va celebrar-se el diumenge passat, dia 2 de juny, a la platja d'Empuriabrava, i va assolir l'objectiu de ser un èxit de solidaritat. Un total de 1.071 inscrits -la cursa era oberta a tothom- van poder gaudir d'una jornada festiva, marcada per les altes temperatures que van registrar-se arreu de la comarca.

Gràcies a la col·laboració d'entitats i participants van poder reunir-se 9.713,66 euros que aniran destinats a l'Oncolliga Girona. El recorregut de 5 quilòmetres, que podien fer-se a peu o corrent, va desenvolupar-se al ritme de TramuntaKada Percussió. Els Vailetsde l'Empordà també van amenitzar la cursa, juntament amb les geganteres de Roses, Castelló d'Empúries i Lladó.

«Estem molt contentes perquè hem arribat a l'objectiu. Veure com creix la Cursa de la Dona de Castelló d'Empúries anima a pensar en futures edicions. Hi ha molta gent implicada al darrere», assegura Esther Bussó, una de les membres de l'organització.

A la cursa també es va premiar Enriqueta Gratacós (juny de 1934) per ser la participant més gran i Beth Sebastián (gener de 2019) per ser la més petita.