El Base Roses afrontarà la segona volta amb uns altres ulls després del canvi d’entrenador, que va començar amb molt bon peu en el seu debut, el diumenge passat. Enzo Galli, exentrenador de la Jonquera, a Tercera Divisió, i actual coordinador del club rosinc, ha agafat les regnes, ocupant el lloc de Joan Fàbrega, que va deixar el Base Roses la setmana passada amb l’equip a l’última posició de Segona Catalana.

Galli va fer bona la dita i davant el Can Gibert (2-0) va sumar el triomf amb un gol a cada part de Bena Zoubai i d’un jugador visitant en pròpia porteria que els manté cuers, però a vuit punts de la salvació. El Base, que va fer debutar el juvenil Pablo González -Yeray també va tenir minuts a la represa- podria estrenar Sergio Moreno, davanter fitxat pel Cistella, a principis de febrer.

L’Escala perd i la Marca empata

L’Escala perd i la Marca empataD’altra banda, l’Escala segueix líder tot i perdre al camp del Tossa de Mar (1-0) per un solitari gol de Carrillo en el minut 67. Els de Sepu han fitxat el porter rosinc David Pedro Tibu, procedent del futbol andorrà, i estrenarà convocatòria diumenge (12 h) davant el Quart, en el Nou Miramar.

El Marca de l’Ham, per la seva part, va salvar un punt a Quart (1-1) gràcies a un gol de Felipe Córdoba en el minut 80, que igualava l’1-0 fet pels locals poc abans.