El Peralada-Girona B ocupa l'última posició, de manera provisional, de Segona Divisió B, però no està ni molt menys enfonsat. L'equip de Chicho té la salvació a només dos punts i encara ha de jugar el duel pendent contra el València-Mestalla, que està just per sobre a la classificació, previst pel dimecres dia 19 de desembre (16 h) a casa.

Per aquest motiu, els altempordanesos mantenen les opcions intactes de salvació i aquest diumenge (12 h) rebran la visita d'un dels favorits a l'ascens, el Lleida, que és colíder amb l'Hèrcules, el rival de la setmana que ve a Alacant. El doble enfrontament contra els rivals que encapçalen la taula motivarà de ben segur un Peralada-Girona B que encara no ha guanyat cap partit a casa. És l'únic conjunt del grup que no ha brindat cap alegria a la seva afició, després de tres empats i tres derrotes.

Pendents de la convocatòria del Girona

Per rebre els del Segrià, Chicho tindrà la baixa segura per sanció d'Èric Montes -complirà el segon i últim partit-, per lesió de Santi Bueno i el dubte de Paik. En canvi, és previst que torni el davanter Kevin Soni després de jugar amb la selecció sub-23 del Camerún. Tanmateix, les múltiples baixes que té el primer equip del Girona -juga el mateix diumenge, contra l'Atlètic de Madrid- podrien arrossegar peces com Valery Fernández, Andzouana, Kilian Duran o Iago López a la convocatòria d'Eusebio Sacristán.